Familiefotografie

Terug naar het overzicht

3 REDENEN WAAROM FAMILIEFOTOGRAFIE BELANGRIJK IS.

Je bent zoals de meeste personen, je denkt er wel eens aan om familiefoto's te nemen maar het gebeurt niet. Te druk, je wil nog aan je figuur werken, je moet nog naar de kapper, het is te moeilijk om iedereen samen te brengen, aaiii rimpels, ... Hier zijn 3 redenen waarom familiefoto's een belangrijk deel in je leven zouden moeten zijn:

 • Herinneringen voor later. We vergeten ons verleden omdat we te druk bezig zijn met onze toekomst. Herinner jij je nog die eerste stapjes, dat eerste boze gezichtje? Kinderen jaarlijks laten fotograferen met je gezin geeft een prachtig tijdsdocument. Op een dag zwermt iedereen uit, de kinderen bouwen aan een eigen leven en het wordt alleen maar moeilijker om iedereen nog eens samen te krijgen. Maak dus zeker tijdig plaats in je agenda voor een mooie familiesessie.
 • Nieuwe levens en geleefde levens. We willen het niet altijd, maar de samenstelling van onze familie wijzigt. Er komt nieuw leven bij en geliefden verlaten ons. Je mag nooit de gelegenheid laten liggen om een mooie gezinsfoto te maken, je weet nooit wanneer de laatste kans is.
 • Pure nostalgie en gezelligheid. Hoe dikwijls kijk je in oude foto's bij een bezoekje aan de grootouders. Het is je enige band met je verleden. Foto's brengen ons terug in de tijd. Verzin dus geen excuses meer, je kan niet terug in de tijd gaan. Doe het voor je kinderen. Ze zullen teleurgesteld zijn als ze later foto's willen delen met hun kinderen en er zijn er geen.

HOE BEGIN JE ERAAN?

Wil je een sessie met je gezin, dit is makkelijk te regelen. Bel of mail of kom langs in onze winkel. Je kan er alle voorbeelden bekijken en we zoeken direct de beste datum uit. Kom je met verschillende gezinnen of alle kleinkinderen. Bespreek eerst 3 dagen waarop iedereen kan. Kom dan eens langs, er is dan zeker een moment waarop wij vrij zijn.

KLEDINGADVIES.

Een kledingstijl is iets heel persoonlijks, maar als het lukt om er eenheid in te creëren is dit altijd beter voor het eindresultaat. Enkele tips:

 • Strak in het pak of losjes? Wil je lossere foto's of mag het allemaal een beetje seriezer zijn, bespreek dit vooraf met de andere familieleden.
 • Wat met kleur? Iedereen in dezelfde kleur werkt zeer goed. Het geeft rustige en mooie beelden. Iedereen heeft bv. wel iets blauw liggen. Vergeet ook niet wit (speels, luchtig,...) of zwart (chique, stijlvol,...). Ook pasteltinten kunnen. Pas op met rood, dit trekt fel de aandacht. Probeer voor familiefoto's het aantal verschillende kleuren tot 3 te beperken.
 • Liever geen drukke prints en teksten op je kledij. Deze leiden af en worden vlekkerig op kleine foto's. Hetzelfde geld voor streepjes en ruiten.
 • Neem eventueel iets extra mee als bovenkledij, altijd handig om beter in de groep te passen.
 • Kies kleding die bij je past, waarmee je laat zien wat je wil uitstralen. Kleding die goed zit zorgt ervoor dat je jezelf beter kan ontspannen tijdens de fotosessie.

Bekijk zeker enkele voorbeelden op onze site; portret- en familiefotografie, baby- en kinderfoto's, zwangerschapsfoto's. Ook onze manier van werken en afwerkmogelijkheden vind je hier.

OVERTUIGD, HIER VIND JE ONZE GEGEVENS.

 

 

Familiefotografie - Afbeelding 1 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 2 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 3 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 4 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 5 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 6 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 7 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 8 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 9 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 10 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 11 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 12 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 13 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 14 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 15 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 16 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 17 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 18 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 19 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 20 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 21 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 22 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 23 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 24 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 25 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 26 - OOfoto
Familiefotografie - Afbeelding 27 - OOfoto

Tags

portretfotografiefamiliefotografiefamiliefotografie tips
 • 100% kwaliteitsgarantie

  Voldoen de foto's niet helemaal aan je verwachtingen?
  Geen probleem, dan herhalen we zonder meerkost de fotoshoot.

 • Maak hier je afspraak
  Voor een bespreking van je fotoshoot