fotograaf van den bosch aarschot - Afbeelding 1 - OOfoto

Over ons

Al van kindsbeen af gefascineerd door fotografie

Fotografie beheerst al van jongs af aan het leven van Kris Van den Bosch. Op zijn twaalfde verjaardag kreeg hij een fototoestel cadeau. Een Canon AV1. Deze camera heeft hij nog steeds thuis liggen. Sindsdien zijn Kris en zijn fototoestel onafscheidelijke vrienden. Toen er na de middelbare school moest beslist worden welke studierichting het zou worden, kreeg fotografie de voorkeur boven architectuur. Meteen na zijn diploma fotografie startte hij in Aarschot een eigen fotozaak. Zijn passie werd zijn beroep … en dit al meer dan dertig jaar.

Doorheen de jaren bracht Kris honderden huwelijken in beeld, meer dan duizenden kinderen poseerden al voor zijn lens. Spelen met het licht, een spontane glimlach te voorschijn toveren, een leuke pose creëren,…

Elke fotoshoot opnieuw gaat Kris met vol enthousiasme aan de slag, steeds met één doel voor ogen: een fotoshoot creëren die leuk is om te beleven én sprekende beelden oplevert. Als portretfotograaf gaat Kris Van den Bosch op zoek naar de pure glimlach, de doorleefde blik,… Eenvoud levert vaak de sterkste beelden op. Om dit te bereiken zijn vakmanschap, bezieling en creativiteit noodzakelijk.

Portretfotografie en bedrijfsfotografie

Naast bedrijfsfotografie specialiseert Kris Van den Bosch zich als portretfotograaf in zwangerschapsfoto's, baby- en kinderfoto's, portret- en familiefoto's en huwelijksreportages. Het afwerken van de foto's, inclusief het opkleven en lamineren en het vervaardigen en opspannen van canvassen gebeurt in eigen huis.

Echtgenote Carine

Samen met echtgenote Carine leidt Kris de fotozaak in goede banen. Carine is verantwoordelijk voor de ontvangst in de winkel, maakt de pasfoto's én neemt alle administratie op zich. In de winkel geeft Carine je graag alle info over de afwerkingsmogelijkheden (kaders, canvas, fotobox, albums,…) zo krijg je een correct beeld van alle mogelijkheden en stijlen.

  • 100% kwaliteitsgarantie

    Voldoen de foto's niet helemaal aan je verwachtingen?
    Geen probleem, dan herhalen we zonder meerkost de fotoshoot.

  • Maak hier je afspraak
    Voor een bespreking van je fotoshoot