We laten niets aan het toeval over

Uniek en tijdloze portretfoto's laten maken, houdt veel meer in dan snel een uurtje studiowerk met wat lukrake snapshots.
Portretfotograaf Kris bereidt elke fotoshoot tot in de puntjes voor.

Onderstaande werkwijze geldt voor zwangerschapsfoto's, baby- en kinderfoto's en portret- en familiefoto's.
Daarbij geniet je ook van een absolute kwaliteitsgarantie. Ben je niet tevreden van de portretfoto's? Dan herhalen we gewoon de fotoshoot

 1. Persoonlijke bespreking van je wensen en verwachtingen

  Vooraleer we met de camera aan de slag gaan, bespreken we graag je wensen en verwachtingen. Geheel vrijblijvend! We doen dit het liefst persoonlijk, maar telefonisch kan ook.

  Je vertelt ons welke stijl je verwacht en waarvoor je de foto's wilt gebruiken. Je mag zelfs een foto meenemen van je interieur met de plaats waar je eventueel een portretfoto in het groot wilt ophangen. Alle informatie helpt Kris om de fotoshoot grondig voor te bereiden. Daarbij krijg je uiteraard ook de nodige kledijrichtlijnen.

  Tijdens dit eerste gesprek tonen we je ook de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Ook hier hebben je voorkeuren een invloed op de uiteindelijke fotoshoot.

  Aan het einde van dit gesprek beslis je in alle vrijheid of je de fotoshoot wilt inplannen.

 2. Fotoshoot in onze fotostudio (of op locatie)

  Een goed gevoel! Dat moet het eindresultaat zijn van de fotoshoot die ongeveer een uurtje duurt. Portretfotograaf Kris Van den Bosch maakt er een fijne gebeurtenis van.

  Vooral voor kinderen is de ontspannen sfeer van groot belang. Wanneer nodig trekt fotograaf Kris graag enkele gekke bekken of wordt er eerst nog wat met de blokken gespeeld. Pas wanneer kinderen zich helemaal op hun gemak voelen, tonen ze een spontane vertederende glimlach.

  Wanneer nodig voorzien we binnen de fotoshoot tijd om van outfit te veranderen. Ook het decor en de achtergrond kunnen tijdens de shoot gewijzigd worden.

  Naast een fotoshoot in onze professionele fotostudio in Langdorp behoren fotoreportages op zelfgekozen locaties altijd tot de mogelijkheden.

 3. Eerste voorselectie van de beste portretfoto's

  Portretfotograaf Kris bekijkt alle beelden en maakt een eerste selectie van portretfoto's die hij wilt tonen tijdens de gezamenlijke viewing.

 4. Gezamenlijke 'viewing' voor een definitieve selectie

  Een weekje na de fotoshoot spreken we af voor een viewing waarbij we de beste foto's op groot scherm bekijken. Samen selecteren we de foto's die je wilt laten afwerken tot een groot canvas of een album. Daarnaast zijn nog tal van andere afwerkingsvormen mogelijk. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor.

 5. Afwerking van de geselecteerde foto's

  Het afwerken van de foto's gebeurt grotendeels in eigen huis. Zo houden we de kwaliteit strikt in de hand. We maken onze vergrotingen en canvassen eigenhandig en voorzien ze van een extra UV-bestendige laag. Je kan ook alles laten inkaderen.

 6. Afhalen van het album, de canvas, de fotobox,…

  De afgewerkte foto's liggen voor jou op de afgesproken dag klaar in onze winkel.

 • 100% kwaliteitsgarantie

  Voldoen de foto's niet helemaal aan je verwachtingen?
  Geen probleem, dan herhalen we zonder meerkost de fotoshoot.

 • Maak hier je afspraak
  Voor een bespreking van je fotoshoot