Tijdens onze openingsuren kan je alle dagen vrij langskomen voor pasfoto's, een afspraak hoeft niet en parkeren kan voor de deur. Je kan hiervoor naar onze winkel komen GIJMELSESTEENWEG, 6a in AARSCHOT.

Wij zorgen dat je pasfoto voldoet aan de strenge eisen van de overheid, zowel voor je identiteitskaart als je reispas als voor de afwijkende formaten. We zijn makkelijk bereikbaar aan de ring rond Aarschot, parkeren kan voor de deur en je foto's kan je binnen de 5 min meenemen. Ben je moeilijk te been, dan maken wij met plezier de pasfoto's aan huis of op verplaating.

TIP VOOR PASFOTO'S VAN JE BABY: Je kan best een gekleurd (geen wit) los t-shirt aandoen bij je baby. Als ze tijdens de foto een beetje ondersteuning nodig hebben kunnen we gemakkelijker de ondersteunende handen wegwerken.

openingsuren stadhuis Aarschot - Scherpenheuvel-Zichem - Herselt - Holsbeek - Tielt-Winge - Rotselaar - Hulshout - Begijnendijk - Bekkevoort - Tremelo

PROFIELFOTO

Mag het iets beter zijn, solicitatie foto's of beelden voor je Linkedin profiel, foto's voor de bedrijfsbrochure of andere zakelijke publicaties. Dan maken wij voor u profielfoto's in onze studio of op locatie. Kijk hiervoor op deze pagina.

pasfoto's - Afbeelding 1 - OOfoto
  • 100% kwaliteitsgarantie

    Voldoen de foto's niet helemaal aan je verwachtingen?
    Geen probleem, dan herhalen we zonder meerkost de fotoshoot.

  • Maak hier je afspraak
    Voor een bespreking van je fotoshoot